- Przy tej okazji zorganizowano warsztaty baristyczne, dzięki którym młodsi koledzy i koleżanki nauczyli się tajników profesjonalnego parzenia kawy oraz wspólne zrobili pizzę. Podczas, gdy ciasto drożdżowe pączkowało, wzrastało też nasze dobre samopoczucie i rozwijały się nowe znajomości – informuje Patrycja Obszańska z CEZiT-u.
W trakcie prezentacji multimedialnej zapoznano gości z ofertą edukacyjną technikum, a podczas zajęć i spaceru - z dobrze wyposażonymi pracowniami oraz całą szkołą.
W organizację Europejskiego Tygodnia Umiejętności Zawodowych zaangażowani byli: uczniowie klas II TŻ, III TŻ, III ATH, IV ATH, nauczyciele: p. Aleksandra Wrębiakowska, p. Edyta Walczak, p. Lila Panfiluk, p. Patrycja Obszańska.
© Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i wykorzystywanie materiałów bez zgody redakcji zabronione.
www.wyspiarzniebieski.pl